Home Місто У Чуднівському районі відкрили дошку учаснику АТО, який загинув у 2015...

У Чуднівському районі відкрили дошку учаснику АТО, який загинув у 2015 році в районі 29 блокпосту

290

 12 жовтня у селі Волосівка керівництво Чуднівського району, місцева влада, ветерани, учні і вчителі місцевої школи, односельчани, рідні та близькі Поліщука Олега Васильовича зібралися, щоб згадати героя, схилити голови перед його світлою пам’яттю, вкотре пережити відчуття гордості за справжнього сина України. 


Поліщук Олег Васильович народився 8 червня 1978 року в селі Волосівка у сім’ї військовослужбовців. У зв’язку зі змінами місця служби родина часто переїжджала. Проте більшу частину життя Олег прожив у місті Вінниця, де закінчив технікум і працював ювеліром, – інформує Чуднівська РДА.


На війну пішов добровольцем, тому що захист Батьківщини вважав своїм першим і найголовнішим обов’язком. Згодом перейшов на контрактну службу і став гранатометником  І роти  24 окремої механізованої бригади. Загинув 20 вересня 2015 року, підірвавшись на вибуховому пристрої під час перевірки «сірої зони» в районі 29-го блокпосту на трасі «Бахмутка», поблизу смт Новотошківське на Луганщині. Вибуховий пристрій Олег накрив своїм тілом, прийнявши на себе весь удар і численні осколки. Своїм героїчним вчинком він врятував від загибелі бойових побратимів.

За особисту мужність і високий професіоналізм, виявленні у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Олег Васильович Поліщук посмертно нагороджений орденом ” За мужність ” ІІІ ступеня.

Хвилиною мовчання учасники зібрання вшанували світлу пам’ять загиблого воїна АТО та поклали квіти до меморіальної дошки, яка є символом справжнього патріотизму, мужності та незламного прагнення до незалежності України. Учасники реквієму відвідали також могилу Олега Поліщука на сільському кладовищі.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here