Home Місто У Черняхові горів житловий будинок

У Черняхові горів житловий будинок

251

22 вересня о 01:51 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному цегляному житловому будинку в селищі Черняхів. Почувши тріскіт та побачивши густий дим в оселі, власники одразу сповістили про це надзвичайників.

Вогнеборці 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини, які прибули за викликом, встановили, що загорання виникло від котла на твердому паливі. Внаслідок того, що в трубі була тріщина, вогонь швидко розповсюджувався та вже перекинувся на дах будинку. Також існувала загроза перекидання полум’я на господарську будівлю, що впритул прибудована до будинку.

Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі прийняв рішення про залучення додаткових сил та засобів. Перше відділення рятувальників приступило до гасіння даху будинку, а інше – відбивало полум’я від сараю.

Силами бійців ДСНС о 02:43 пожежу локалізували, а о 06:02 – ліквідували. Рятувальникам вдалось запобігти розповсюдженню полум’я по всьому житловому будинку та врятувати від вогню господарчу споруду. Внаслідок загоряння вогонь знищив покрівлю, 48 кв.м. перекриття та деякі речі домашнього вжитку.

Загалом до ліквідації пожежі залучалося 6 чоловік особового складу рятувальників Загиблих та травмованих не має. Причина пожежі з’ясовується.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here