Home Місто У Брусилівському районі запрацювала поліцейська станція

У Брусилівському районі запрацювала поліцейська станція

173

 19 вересня у с. Ставищах розпочала роботу ще одна поліцейська станція, дванадцята – на Житомирщині. Тут належно обладнано в окремому кабінеті робочі місця дільничного офіцера та ювенального інспектора, а також створені необхідні побутові умови для відпочинку та цілодобового, у разі необхідності, режиму діяльності.


До складу Ставищенської сільскої ради входять 4 села, де мешкають понад 1,1 тисячі громадян. Її особливістю є транзитність міжнародної дороги Київ-Чоп. Старший дільничний офіцер Андрій Потійчук працює тут з 2010 року і достатньо добре знає жителів цих населених пунктів, але питання забезпечення правопорядку найчастіше виникають якраз не з місцевими. Значно допомагає розібратись з багатьма  питаннями встановлене відеоспостерження.

На  території сільської ради функціонує 10 камер візуального спостереження, а у найближчих планах встановлення ще 10.

У робочому кабінеті дільничного також встановлений монітор з виведеним онлайн зображенням працюючих камер, а у разі потреби є можливість переглянути записи, що зберегіються на сервері у цьому ж приміщенні сільської ради.

Заступник начальника ГУНП в Житомирській області Артем Лисогор відзначив увагу сільської ради до питань безпеки та стану правопорядку та від імені керівнитцва главку вручив Подяку її голові Олександру Замогильному.

– Поліцейські станції стануть гарною базою для роботи дільничних офіцерів громад.  Ми готуємо для цього працівників. Водночас для нас дуже важлива робота із забезпечення належних умов для їх роботи: це і робочі місця, і транспорт, і постійний доступ до відомчих баз через мережу інтернет, і врешті можливість відпочинку, у разі цілодобового чергування, – сказав Артем Лисогор.

Для забезпечення якісної роботи заступник начальника ГУНП передав дільничному інспектору бодікамеру. Також у його розпорядження виділено службовий автомобіль ВАЗ-2110.

Відділ комунікації поліції Житомирської області
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here