Home Місто У бердичівський інтернат вже приїхав святий Миколай

У бердичівський інтернат вже приїхав святий Миколай

161

Співробітники Бердичівського відділеня державтоінспекції постійно опікуються дітьми-сиротами, що проживають і навчаються в школі-інтернаті у Бердичеві по вулиці Дзержинського. Вони вже кілька років поспіль не лише щомісяця спілкуються з дітьми, а й виконують роль помічників Святого Миколая та Діда Мороза на свята, вітаючи своїх підопічних і вручаючи їм подарунки.

За словами директора бердичівської школи-інтернату для дітей позбавлених батьківського піклування, співробітники ДАІ постійно проводять зустрічі з її підопічними і не лише з метою профілактики пригод на дорогах, але й просто спілкуються з дітьми, яким так не вистачає тепла і любові. Традицією стало й поздоровлення від бердичівських інспекторів на свята. 

Цього року вони завітали з подарунками до своїх підопічних трохи раніше, оскільки не зможуть їх привітати на свята через інтенсивний графік роботи.

 

Ярослав Онищук, начальник ВДАІ Бердичівського МВ, майор міліції разом зі своїми підлеглими   підготував для вихованців інтернату подарунки – засоби особистої гігієни. Яскраві рушнички, набори зубних щіток і пасти, шампуні, гребінці та миючі засоби, – все це,  безумовно, стане у нагоді всім вихованцям закладу.

Творити дива для таких дітей дуже легко – головне захотіти і поділитися з ними, як матеріальними так і духовними цінностями. Приклад для наслідування вже є з кого брати, аби лише було бажання.

За інформацією «РІО-Бердичів»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here