Home Місто У Баранівському районі 20-річний водій на «Peugeot» влетів у дерево

У Баранівському районі 20-річний водій на «Peugeot» влетів у дерево

188

 Дорожньо-транспортна пригода сталася 22 жовтня близько 5.00 на автодорозі Новоград-Волинський – Шепетівка. Водій отримав тілесні ушкодження. 


Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Peugeot», 20-річний житель м. Шепетівки Хмельницької області, рухаючись автошляхом, не впорався з керуванням та з’їхав з траси, де транспортний засіб зіткнувся з деревом.
 
У результаті ДТП керманич отримав тілесні ушкодження. Його було доставлено до реанімаційного відділення Баранівської лікарні. 

Нині поліції встановлює усі обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Шановні водії,  неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху! Не виконуйте ризиковані маневри на дорозі та не перевищуйте швидкість. Дотримуйтесь швидкісних режимів, враховуйте погодні умови, час доби  та стан дорожнього полотна. Ні в якому разі не сідайте за кермо після вживання алкогольних напоїв. Пам’ятайте, що від вашої відповідальності залежить життя та здоров’я людей! 

Відділ комунікації поліції Житомирської області
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here