Home Місто У Азарова говорять, що дорога Житомир – Могилів-Подільський не ремонтується через негоду

У Азарова говорять, що дорога Житомир – Могилів-Подільський не ремонтується через негоду

123

У результаті триваючих різких перепадів температури в Україні ремонт доріг «гальмується», а площа ділянок, на яких покриття зруйновано, збільшується, пише УНІАН.

Про це повідомили у прес-службі уряду. «Погода внесла корективи в хід ремонтних робіт на дорогах, адже у зв’язку з різкими перепадами температур в березні дорожнє полотно продовжує руйнуватися. Відповідно, збільшилася кількість ділянок, вкритих вибоїнами ", – йдеться в повідомленні.

За даними прес-служби уряду, станом на 20 березня вже ліквідована ямковість на 3 тис. 972,1 км основних доріг загального користування державного значення, що складає 90%.

Проте  дорога Житомир – Могилів-Подільський має ще аж півсотні кілометрів шляху, які покриті вибоїнами.

Всього залишилося відремонтувати 461 км основних доріг загального користування державного значення. Одночасно триває ремонт доріг місцевого значення, який організовує влада на місцях.

Нагадаємо, що за даними «Укравтодору», станом на 10 березня ямковість ліквідовано на 98% основних доріг загального користування державного значення та залишалося відремонтувати 61 кілометр основних автодоріг.

«Укравтодор» розробив проект Державної цільової програми розвитку доріг загального користування на 2013-2018 роки, вартість якої становить 264 млрд грн.

 


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here