Home Різне ТОП-3 дорогих моделей телевізорів

ТОП-3 дорогих моделей телевізорів

220

Звичайний телевізор давно перестав бути стандартним предметом побуту. Кожні кілька місяців виробники додають до своїх моделей нові функції, розкриваючи ще більше можливостей. Не обов’язково вибираючи новый телевизор, купувати найдорожчий. Але ми пропонуємо ознайомитися з тим, що можуть запропонувати найдосконаліші моделі на ринку.

Samsung QE75Q950T – розумна технологічність

Пориньте в новий світ кінофільмів разом із зображенням 8К в безрозмірному просторі. Це можливо за рахунок використання процесора Quantum 8K. Залежно від побажаннь ви можете контролювати яскравість і контрастність для кожного окремого типу контенту.

Ви з легкістю зможете підключити телевізор до системи розумного будинку SmartThings і передавати команди голосом або за допомогою пульта дистанційного керування.

LG OLED77GX6LA – комфортний домашній кінотеатр
Серед яскравих переваг моделі особливо виділяються:
    • якість зображення 4К ultra HD;

    • OLED технологія забезпечує природну передачу кольору, подібна використовується в останніх айфонах;

    • системи Dolby Vision і Atmos подарують глибоке звучання як у справжньому кінотеатрі.

Всі функції регульовані і тонко підлаштовуються під кожного користувача

Sony KD85XH8096BR2 – технологічний рекордсмен

Модель телевізора може похвалитися рекордною кількістю додатків – понад 5 тис. Доступні відразу після закінчення налаштувань. Незважаючи на технологію Smart TV і ОС Android, ви з легкістю зможете переглядати ролики і різний контент з техніки Apple за допомогою функції AirPlay. Додайте до цього якісний звук Dolby Atmos якість зображення у форматі 4К і отримаєте дійсно вражаючу модель телевізора.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here