Home Місто Школярка з Житомирщини представляла Україну на Міжнародному лісовому конкурсі

Школярка з Житомирщини представляла Україну на Міжнародному лісовому конкурсі

100
Учениця 11 класу з Баранівки, член шкільного лісництва «Паросток» Баранівського лісгоспу Вікторія Лис взяла участь у 9 Міжнародному юніорському лісовому конкурсі, який проходив у вересні у Москві.
 
Напередодні цього конкурсу науково-дослідна робота школярки була визнана Товариством лісівників України кращою серед робіт, надісланих з усієї України на конкурс, повідомляє прес-служба обласного управління лісомисливського господарства.
 
Започаткований Федеральним Агентством лісового господарства в 2004році юніорський конкурс в черговий раз зібрав талановиту і соціально-активну молодь зі всього світу.
 
В цьому році вперше в конкурсі взяли участь представники США, Німеччини та Індії. У науковій конференції взяли участь 142 учасники з 35 країн світу.
 
Доповідь нашої землячки отримала схвальні відгуки членів журі та учасниківконференції. Вона вирізнилася серед інших різноманітністю підходів довивчення проблемних питань лісових екосистем.
 
Міжнародний Номінаційний комітет Конкурсу присудив Вікторії четверте місце.
 
Додому школярка привезла медаль та диплом учасника конкурсу, а також подарунки від Федерального агентства лісового господарства та підвідомчих організацій. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here