Home Місто Розпочався ремонт В.Бердичівської на ділянці від Соборного до Театральної

Розпочався ремонт В.Бердичівської на ділянці від Соборного до Театральної

130

  Сьогодні, 12 липня, з 7:00 год. розпочалися роботи із ремонту дорожнього покриття на вулиці Велика Бердичівська від майдану Соборний до перехрестя вулиць Театральна та Велика Бердичівська.

Про це повідомив заступник міського голови Дмитро Ткачук.

«Вчора підрядник розпочав підготовчі роботи з капітального ремонту вулиці Великої Бердичівської, зокрема ділянки від майдану Соборного до Старого бульвару. Роботи будуть проводитись поетапно (кварталами). Від майдану Соборного до вулиці Театральної – це перша закладка і перекрито рух на двох смугах. Вчора розмітили територію, а сьогодні почали фрезерування для того, щоб створити профіль дороги. Далі буде етап робіт по заміні колодязів каналізації та люків», – розповів Дмитро Ткачук.

Також він зазначив, що після виконання вищезазначених робіт буде перекрито дві інші смуги і таким чином підрядник буде рухатись в напрямку старого Бульвару.

«На наступних ділянках роботи будуть складнішими і деякі з них виконуватимуться вночі», – додав він.

Нагадаємо, що тендер на виконання робіт виграла Київська компанія ПП «Автомагістраль», яка виконає капітальний ремонт площі Короленка, вул. Перемоги та вул. Велика Бердичівська.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here