Home Місто Росіянин купив найдорожчий будинок у Британії

Росіянин купив найдорожчий будинок у Британії

181

Покупець із Росії, ім’я якого не розголошується, перевищив нещодавнє досягнення українського бізнесмена Рината Ахметова, сплативши за нерухомість у Британії 140 мільйонів фунтів.

Новий власник Park Place зможе милуватися королевською регатою у Хенлі із

                             власної землі, а не з пікнікового пледу на узбіччі

 

У квітні цього року стало відомо, що Клацнутиза квартиру у новому житловому комплексі One Hyde Park пан Ахметов сплатив 136 мільйонів фунтів.

Тепер ідеться про розкішний маєток у Оскфордширі із 300-річною історією, хоча і в його назві фігурує слово "парк" – це Park Place.

Разом із будинком його новий російський власник придбав кілька гектарів парку, який входить до переліку британської національної спадщини, а також котеджі, стайні та причал на Темзі в районі Хенлі, відомого королевською регатою.

Попереднім власником маєтку був британський забудовник Марк Спінк, який купив Park Place за 40 мільйонів фунтів у 2007 році. Тоді це також було рекордною ціною. Потім, як пише британська преса, бізнесмен вклав у переобладнання маєтку ще близько 100 мільйонів фунтів. Тож для нього цей продаж, як виглядає, є не дуже прибутковим.

Оглядачі також відзначають, що, попри кризу, британська нерухомість і надалі користується попитом. Особливо серед громадян Південної та Східної Європи.

www.bbc.co.uk

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here