Home Місто Провокація проти Розенблата: невідомі роздають пенсіонерам продуктові набори від його імені

Провокація проти Розенблата: невідомі роздають пенсіонерам продуктові набори від його імені

185

Кандидат у народні депутати від Житомира Борислав Розенблат на своїй сторінці в соцмережі опублікував повідомлення, в якому йдеться, що невідомі вчиняють провокації, використовуючи його фото і символіку Фонду родини Розенблат, пропонують пенсіонерам безкоштовну допомогу – продуктові набори. 

"До парламентських виборів залишився тиждень, опоненти намагаються використати усі можливості, аби дестабілізувати ситуацію і перемогти будь-якою ціною. На жаль, провокації не оминули й мене.

Сьогодні стало відомо, що невідомі поширюють оголошення, в яких нібито я і Фонд Родини Розенбла пропонуємо допомогу житомирським пенсіонерам. Шахраї прикриваються гаслами про «благополуччя, соціальну захищеність та рівність прав» і вводять людей в оману.

На листівках підроблений підпис, жодних вихідних даних. Це дуже дешева і примітивна спроба зіпсувати мою репутацію кандидата в народні депутати. Свою виборчу кампанію я веду прозоро, в рамках чинного законодавства. Я звик працювати лише так, але комусь це дуже не подобається.

 Закликаю усіх бути обачними, не вестися на подібні оголошення, які не мають нічого спільного з моїм ім’ям, – йдеться у повідомленні Розенблата.

Також  він додав, що звернувся з цього приводу до правоохоронних органів та Громадської мережі "ОПОРА".

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here