Home Місто Поліцейські викрили 58-річну жительку Житомирщини у вирощуванні та зберіганні нарковмісних рослин

Поліцейські викрили 58-річну жительку Житомирщини у вирощуванні та зберіганні нарковмісних рослин

163

 8 серпня поліцейські вилучили з домоволодіння 58-річної жительки райцентру майже півкілограма подрібненої рослинної суміші та 2-метрові рослини конопель. Нині  триває досудове розслідування.


У ході розслідування кримінального провадження щодо незаконного зберігання наркотиків поліцейські отримали відповідну ухвалу суду та провели обшук за місцем проживання 58-річної жінки. Зважаючи на наявну інформацію, слідчі залучили до заходів спецпризначенців КОРД.

Відтак в підсобному приміщенні на території домоволодіння правоохоронці виявили поліетиленовий пакунок з рослинною сумішшю, попередньо – канабісом. Вага пакета склала близько 450 г.

На присадибній ділянці жінки поліцейські також виявили десяток рослин з характерними ботанічними ознаками конопель, висотою понад 2 метри.

Усе виявлене було вилучено, слідчі підготували подання до суду щодо направлення суміші та рослин на експертне дослідження.

Правова кваліфікація подій – ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) КК України. За такі правопорушення передбачено до 3 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here