Home Місто Під Житомиром військові долають водні перешкоди

Під Житомиром військові долають водні перешкоди

126
Під Житомиром проходить навчання понтонно-мостового батальйону.
 
На 240-му Центрі підготовки підрозділів, в рамках комплексних дослідницьких експериментальних командно-штабних навчань, триває батальйонне тактико-спеціальне навчання понтонно-мостового батальйону 12-го інженерного полку з міста Новограда-Волинського, повідомляє Восьмой корпус.
 
Для вдосконалення рівня підготовки в реальних умовах понад 60 військовослужбовців на 15 одиницях техніки  та катерах виконують різноманітні завдання щодо подолання водної перешкоди. Виконання отриманих наказів ускладнюють важкі дорожні умови, дощ, болото біля входу у річку.
 
Особовий склад понтонно-мостової роти, здійснивши спочатку в пішому порядку розвідку підходу до водної перешкоди, а згодом на техніці розпочав наводити переправу для підрозділів. При необхідності, одна рота може обладнати понтонно-мостову переправу через річку шириною до 120 метрів.
 
Крім того, військовослужбовці склали 60-тонний пором, який пересувається за допомогою буксирно-моторних катерів.
 
У той же час військовослужбовці роти плавальних машин обладнували поромну та десантну переправи, які за один рейс можуть переправити на інший берег водної перешкоди, наприклад, такі підрозділи, як мінометну батарею та танковий взвод. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here