Home Місто Першу амбулаторію нового типу на Житомирщині добудовують у селі Соколів

Першу амбулаторію нового типу на Житомирщині добудовують у селі Соколів

347

На Житомирщині триває будівництво 21 амбулаторії загальної практики – сімейної медицини. Перші медичні заклади нового зразка відкриються у селах: Соколів Пулинського району, Водотиї Брусилівського району, Високе Черняхівського району, Квітневе Попільнянського району, Краснопіль Чуднівського району, Дубрівка Баранівського району та Хочине Олевського району.

Про це повідомляє департамент регіонального розвитку ОДА. Будівельні роботи наразі ведуться на 21 об’єкті, на яких завершені земельні роботи та роботи з влаштування фундаментів. Зведення зовнішніх огороджувальних конструкцій (стін та даху) наразі триває на 18 об’єктах. Роботи із внутрішнього опорядження проводяться у Биківці, Дубрівці, Високому, Квітневому, Підлубах, Водотиях, Краснополі, Сінгурах, а із зовнішнього – у Краснополі, Дубрівці та Хочині. Зовнішнє опорядження завершили вже у Соколові та Водотиях, а у Дубрівці та Биківці завершено облаштування каналізації.

За інформацією департаменту регіонального розвитку ОДА, амбулаторію у Соколові планується ввести в експлуатацію вже у червні цього року. Там уже завершили зведення стін і даху, проклали водопостачання та каналізації, тривають роботи із зовнішнього та внутрішнього опорядження, теплопостачання та електропостачання, благоустрою території.

Наступними будуть нові АЗПСМ у Водотиях і Високому, Квітневому, Дубрівці, Хочині, Краснополі, Підлубах.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here