Home Місто Опрацьовуємо можливості, де можна зекономити кошти, – заступник голови Житомирської ОДА Наталія

Опрацьовуємо можливості, де можна зекономити кошти, – заступник голови Житомирської ОДА Наталія

181

 Заступник голови ОДА Наталія Остапченко взяла участь у засіданні постійної комісії з питань бюджету і комунальної власності, під час якої розглянули питання щодо внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік, а також низку комунальних питань. Засідання відбулося сьогодні, 13 вересня.


«Обласний бюджет був прийнятий з дещо завищеними показниками. Опрацьовуємо можливості, де можна зекономити кошти. Закликаю всіх до конструктивної роботи та співпраці», – сказала Наталія Остапченко.

Про внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік доповідав директор департаменту фінансів ОДА Леонід Мініч. За його словами, необхідні зміни до обласного бюджету – це прийняття субвенції з державного бюджету, перерозподіл бюджетів, а також прийняття субвенції місцевих бюджетів.

Так вже розподілили субвенцію з державного бюджету на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту між місцевими бюджетами. Нагадаємо, що на ці цілі Житомирщина отримала від держави 5 млн 787,4 тис.  грн. Ці кошти розподілили на 9 місцевих бюджетів. Тож нові майданчики будуватимуть у Високівській, Олевській, Ушомирській, Хорошівській, Новоборівській, Гришковецькій, Червоненській громадах та Коростенсьому районі.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here