Home Місто Одного жителя Житомирщини гадюка вкусила в лісі, іншого – на власному городі

Одного жителя Житомирщини гадюка вкусила в лісі, іншого – на власному городі

115

 12 липня до реанімаційного відділення Овруцької центральної районної лікарні з діагнозом: укус гадюки госпіталізовано мешканця с. Рокитне, 1972 року народження.

Як з’ясувалося, чоловіка укусила змія за ліве передпліччя під час збирання ягід у лісі. Постраждалий перебуває у терапевтичному відділенні лікарні. Стан його здоров’я задовільний. 

Ще один інцидент трапився наступного дня, 13 липня, у Коростенському районі. На лікарняне ліжко потрапив 37-річний житель с. Михайлівка. 


"Чоловіка укусила гадюка за стопу на власному городі. Наразі він перебуває в хірургічному відділенні. Стан його здоров’я задовільний",- поінформували в райдержадміністрації. 


З початку нинішнього року від укусів плазунів постраждали вже 10 жителів області. 


З огляду на це, управління цивільного захисту населення облдержадміністрації нагадує: укус гадюки загрожує серйозними наслідками, тому ніколи не слід відноситись зневажливо до таких випадків. Натрапити на плазунів можна у лісі, в полі й навіть на власному обійсті. 


Якщо ви вирушаєте в місцевість, де потенційно можуть бути змії, вдягайте одяг, що захистить від укусів. Це повинні бути довгі штани із цупкої тканини та високі черевики.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here