Home Місто Новоград-волинські танкісти стали другими у конкурсі на кращий танковий взвод

Новоград-волинські танкісти стали другими у конкурсі на кращий танковий взвод

93

Новоград-волинські танкісти зайняли друге місце і отримали 30 тисяч гривень у конкурсі на кращий танковий взвод Збройних Сил України.

Урочиста церемонія нагородження переможців відбулася на полігоні 169-го Навчального центру Сухопутних військ ЗС України, що дислокований у Чернігівській області, повідомляє прес-служба Міноборони України.

Щоб отримати звання найкращого танкового взводу, учасники змагань складали заліки з фізичної підготовки, виконували різноманітні військові нормативи, водили танки, стріляли штатним артилерійським пострілом і навіть змагались у дуельній стрільбі танків.

50 тисяч гривень з призового фонду, вимпел, сертифікат і перехідний приз – макет танка – у напруженій боротьбі вибороли військові з 17-ї окремої танкової бригади 6-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України, дислокованої у Кривому Розі.

Друге місце і 30 тисяч гривень – за танковим взводом з 30-ї окремої механізованої бригади 8-го армійського корпусу. Третіми стали воїни-танкісти також з Кривого Рогу, які отримали приз у 20 тисяч гривень.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here