Home Місто Немовля на Київщині викрала 26-річна бердичівлянка, – поліція. ВІДЕО

Немовля на Київщині викрала 26-річна бердичівлянка, – поліція. ВІДЕО

388

 Про успішне завершення спеціальної поліцейської операції «Перехоплення», про затримання зловмисниці, яка викрала немовля сьогодні у селищі Коцюбинське, розповіли  на брифінгу керівник Ірпінського відділу поліції Олег Петренко та працівники патрульної служби міста Києва.

На Київщині та у столиці правоохоронці ввели план-перехоплення де оперативно спрацював відділ кримінального аналізу, оперативники та патрульна поліція Києва і невдовзі авто затримали. Водій виявився таксистом і виконував замовлення.

В ході подальших оперативно-розшукових дій вдалося встановити особу розшукуваної та її місцеперебування разом з дитиною. Затримання підозрюваної відбулося у Софійській Борщагівці, за місцем її тимчасового мешкання.

Як з’ясувалося, 26-річна зловмисниця – уродженка Бердичева з освітою вихователя, отримала контузію в зоні АТО. Жінка була вагітна від співмешканця, однак, в неї сталося раптове переривання вагітності. Про це своєму коханому вона не повідомляла та продовжувала імітувати майбутнє материнство.

Три місяці молодиця мешкала у хостелі, а потім заявила близьким, що знаходиться в пологовому будинку.

В цей момент зловмисниця долучилася до волонтерських спільнот, які пропонують допомогу молодим батькам. Під цим приводом і познайомилася з потерпілою матір’ю.

Коли жінки зустрілися, мати не вбачаючи небезпеки, дала потримати сина новоспеченій знайомій, яка і здійснила викрадення. На щастя, із дитиною все добре: хлопчика повернули матері.

Наразі зловмисницю затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. До суду буде подано клопотання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції в Київській області             
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here