Home Місто На Житомирщині з палаючої оселі врятували 34-річну власницю

На Житомирщині з палаючої оселі врятували 34-річну власницю

167

 20 серпня о 22:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в с. Токарів Новоград-Волинського району.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику з вікон оселі йшов густий дим. На подвір’ї знаходилась 34-річна господиня помешкання, яку в непритомному стані виявили в будинку сусіди. Вони допомогли їй покинути оселю, а рятувальники вже транспортували її до карети швидкої допомоги. Жінку госпіталізовано до реанімаційного відділення Новоград-Волинської центральної районної лікарні з опіками тіла різного ступеню тяжкості. 

Провівши розвідку всередині будинку, вогнеборці виявили осередок займання в одній із житлових кімнат. Там горіла шафа та ліжко з постільною білизною. Усі меблі були щільно приставлені одні до одних, а кімната захаращена різноманітними речами, що ускладнювало процес гасіння.


О 22:44 пожежу локалізовано, а о 23:15 ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено домашнє майно в кімнаті на площі 6 кв. м та пошкоджено стіни й стелю. За межі кімнати вогнеборці не допустили розповсюдження полум’я.
Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 5 чоловік особового складу на одному пожежному автомобілі.


Причину пожежі встановлюють фахівці.    


У ДСНС України у Житомирській області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here