Home Місто На Житомирщині визначили кращі артилерійські батареї у Десантно-штурмових військах

На Житомирщині визначили кращі артилерійські батареї у Десантно-штурмових військах

152

На одному з полігонів Житомирщини завершилися змагання на кращу артилерійську батарею Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Змагання розпочалися з перевірки рівня індивідуальної підготовки офіцерів-артилеристів батарей зі стрільби і управління вогнем з використанням штатної техніки та артилерійських імітаційних засобів.

Учасники змагань також мали можливість перевірити себе в різних номінаціях. Так під час спеціальної номінації розрахунки гармат, бойових машин та мінометів вправлялися у швидкості та вправності виконання завдань з розгортання і наведення гармат, здійснення пострілу, зміни вогневої позиції тощо.

У підсумку змагань, були визначені кращі самохідна, реактивно-артилерійська та мінометна батарея Десантно-штурмових військ. Також в індивідуальних заліках, були визначені кращі командир батареї, командир вогневого взводу та старший офіцер на батареї.

Переможці змагань отримали цінні подарунки, грамоти та сертифікати перехідних призів – моделей артилерійських систем від командувача Десантно-штурмових військ.
Призери першості будуть представляти Десантно-штурмові війська під час змагань на кращу артилерійську батарею Збройних Сил України.

Пресслужба Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here