Home Місто На Житомирщині випустили під домашній арешт матір дівчинки, тіло якої спалили у...

На Житомирщині випустили під домашній арешт матір дівчинки, тіло якої спалили у печі

346

Біологічну матір 5-річної дівчинки Дарини Макарчук, мертве тіло якої спалили у печі, випустили під домашній арешт.

Про це повідомила депутатка обласної ради Олена Галагуза:

"19 березня цього року під домашній арешт випустили біологічну матір, на очах якої скоїли злочин. Принаймні так пишуть у матеріалах справи. Вона проходить у справі за ст. 135 ККУ. Збігав термін тримання під вартою, але суд вирішив лишити під вартою лише чоловіка, який взяв на себе основний удар у справі про вбивство".

Нагадаємо, досудовим розслідуванням установлено, що злочин скоєно у серпні 2018 року у селі Листвин Овруцького району. Рідний батько 5-річної дівчинки під час сварки вдарив її кулаком, від чого дитина втратила свідомість і впала. При цьому мати, будучи у злочинній змові з батьком, сприяючи вчиненню жорстокої розправи над донькою, приховала тіло дівчинки.

Виявивши, що дитина померла, «батько» у будинку розпалив вогонь у печі, спалив тіло доньки, а попіл і рештки виніс та викинув у річку.

У подальшому горе-батьки приховали смерть своєї малолітньої доньки, яка до того ж мала статус дитини з інвалідністю, та, підробивши офіційні документи, використали їх для одержання соціальних виплат – 43 тис грн.

У травні 2019 року батьків дівчинки взяли під варту.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here