Home Місто На Житомирщині у ставку втопився 2-річний малюк

На Житомирщині у ставку втопився 2-річний малюк

309

"Минулого тижня низка подій на Житомирщині була пов’язана з дітьми. У двох районах Житомирщини зареєстровані випадки розпилення газу дратівливої дії у навчальних закладах – у містах Коростишеві та Коростені. Бешкетники були встановлені. В обох випадках розпочаті кримінальні провадження за фактами хуліганства, – повідомив у сомережі головний поліцейський Житомирщини Вячеслав Печененко.


Також упродовж тижня маємо події, пов’язані з недоглядом за малолітніми дітьми. 17 травня у Новоград-Волинському районі 2-річна дитина втопилась у ставку, що знаходиться біля приватного домоволодіння. Дорослі відволіклись на домашні справи й хлопчик залишився без нагляду на вулиці.


Загалом за тиждень до підрозділів поліції Житомирщини надійшло 7 повідомлень про зникнення неповнолітніх. На даний час місце перебування 6 підлітків встановлено. У Коростенському районі тривають пошуки 15-річного вихованця місцевого закладу інтернатного типу.

На автодорогах Житомирщини минулого тижня сталося 122 дорожньо-транспортних пригоди, з них 20 з потерпілими. У результаті 3 людей загинули та 18 отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості".

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here