Home Місто В Житомирській області розпочинається сезон полювання

В Житомирській області розпочинається сезон полювання

149

Згідно законодавства та в межах відповідних строків кожне мисливське господарство самостійно вирішує в який період  розпочинати сезон полювання.

Саме тому полювання в різних господарствах розпочинається в різний періо, повідомлячє державне управління охорони навколишнього природного середовища в Житоимрській області.

Частина мисливських господарств розпочала колективне і облавне полювання на парнокопитних 22 жовтня. Деякі господарства розпочнуть полювання на них 29 жовтня, решта разом з державними мисливськими підприємствами розпочнуть добування звіра 5 листопада.Полювання на хутрових звірів розпочнеться в усіх мисливських господарствах 5 листопада.

Відповідно до наказу у сезон полювання 2011/2012 років» в Житомирській області дозволено відстріляти 26 оленів європейських, 14 оленів плямистих, 575 козуль, 1023 диких кабани, 46 куниць та 80 бобрів.

На території Житомирської області зареєстровано 73 користувачі мисливських угідь – товариств та організацій. Площа мисливських угідь області станом на 10.10.11 становить 2117,9 тис. га.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here