Home Місто На Житомирщині поліцейські знайшли 13-річну дівчину, яка пішла з дому

На Житомирщині поліцейські знайшли 13-річну дівчину, яка пішла з дому

106

21 липня уранці до поліції надійшло повідомлення про зникнення 13-річної жительки Коростишівського району. За прикметами дитини, отриманими від батьків, правоохоронцям вдалося уже через три години знайти дівчинку. Нині поліцейські працюють з нею та її родиною, встановлюючи усі обставини події.

До поліції звернулась мати дівчинки, яка розповіла про її зникнення. За словами жінки, близько 10 ранку юнка взяла велосипед та поїхала кататись по селу і уже кілька годин не повертається додому. Поліцейські отримали від заявниці опис дитини та інформацію про підстави її стурбованості (дівчинка має певні вади здоров’я).

Відповідне орієнтування з прикметами зниклої було розповсюджене серед правоохоронців. Поліцейський, який забезпечував охорону виборчої дільниці у цьому ж селі, звернув увагу на самотню дівчинку з велосипедом, схожу до розшукованої, неподалік приміщення для голосування. На звернення поліцейського юнка відреагувала втечею до одного з будинків села.

– Я покликав дівчинку, аби переконатись, що це саме зникла. Натомість вона поїхала у воротньому напрямі. Я не маю права відходити від дільниці, але візуально прослідкував шлях малої, – розповів дільничний офіцер поліції Сергій Аврамчук.У будинку, куди зайшла дівчинка, поліцейські і знайшли її в одній з кімнат. Як з’ясувалось, вона випадково обрала цю оселю і опинилась у незнайомих односельчан у гостях.

Нині з дівчинкою та її родиною працюють поліцейські.

– Попри надвідповідальні сьогодні  завдання щодо забезпечення законності виборчого процесу, поліцейські Житомирщини продовжують виконання щоденних функцій по підтриманню правопорядку та безпеки, реагуванню на усі повідомлення та розкриттю злочинів, – прокоментував подію заступник начальника ГУНП Артем Лисогор.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here