Home Місто На Житомирщині під час ДТП загинув мотоцикліст

На Житомирщині під час ДТП загинув мотоцикліст

228

Впродовж минулої доби на автошляхах Житомирщини зареєстровано 3 дорожньо-транспортні пригоди. Внаслідок цих аварій 1 людина загинула, ще троє отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. 

Одна з аварій сталася 21 вересня на 91 км а/д Іванків – Біла Криниця – Радомишль. Водій мотоцикла, 21-річний житель Радомишля, втратив керування, з’їхав у кювет та перекинувся. Внаслідок ДТП водій загинув на місці пригоди, а 16-річна пасажирка мотоцикла з отриманими травмами була доставлена до реанімаційного відділення лікарні.

Наступного дня в селищі Чуднів водій легковика, 32-річний киянин, здійснив наїзд на пішохода. 51-річна жителька Чуднівського району на той момент перетинала проїзну частину. Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та потрапила до лікарні.

Цього ж дня сталася ще одна аварія. На 118 км а/д Київ – Ковель у Малинському районі у ДТП потрапила  50-річна жителька Київської області. Жінка, перебуваючи за кермом автомобіля, заснула та з’їхала в кювет, де машина перекинулася. Внаслідок ДТП водій отримала тілесні ушкодження, з якими її було госпіталізовано.

Ольга Номерчук, УДАІ УМВС України в Житомирській області.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here