Home Місто На Житомирщині горіло підприємство – пожежу гасили більше 3 годин. Фото

На Житомирщині горіло підприємство – пожежу гасили більше 3 годин. Фото

195

Вночі 21 листопада у м. Овруч загорілося деревообробне підприємство. По прибуттю пожежників вогонь поширився на площу 1000 кв. м. даху. Вогонь гасили більше трьох годин 12 пожежників та 3 спецавтомобілі.

Попередня причина – коротке замкнення мережі.

Про це повідомляють у ДСНС:

«21 листопада о 22:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховій будівлі на території деревообробного приватного підприємства у м. Овруч. Про це сповістив випадковий перехожий, який повертався додому і побачив яскраву заграву.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику було встановлено, що полум’ям охоплено дах будівлі площею 1000 кв. м., всередині якого знаходилися приміщення зі станками для заточування, роздягальні, кімнати відпочинку, серверної та іншого призначення. Оцінивши обстановку, начальник караулу прийняв рішення про залучення додаткових сил та засобів для гасіння».

Рятувальники 15 разів набирали воду з джерела за 1,5 км від місця пожежі.

Вогонь устиг знищити покрівлю та перекриття по всій площі будівлі, а також обладнання всередині. У той же час рятувальники не допустили перекидання полум’я внаслідок поривів вітру на готову дерев’яну продукцію, що знаходилася в 10 метрах від осередку займання, та на сусідню будівлю.

Усі обставини встановлюються.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here