Home Місто На Житомирщині двоє чоловіків потрапили під лід, одного витягнули мертвим

На Житомирщині двоє чоловіків потрапили під лід, одного витягнули мертвим

340

Двоє чоловіків 40 та 46 років у с. Михайлівка Любарського району переходили замерзлий ставок. Однак посередині водойми лід був затонкий і один із чоловіків провалився у воду. Його товариш кинувся рятувати, однак теж провалився. 46-річного чоловіка врятувати не вдалося.

Чоловіки почали кликати на допомогу, – повідомляють у ДСНС:

«16 січня о 13:46 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога у пошуку людини, яка провалилася під лід у с. Веселка Любарського району.

На місці події стало відомо, що двоє чоловіків, 40-річний житель Житомира та 46-річний мешканець с. Михайлівка Любарського району, вирішили перейти замерзлий ставок від одного краю до іншого, тим самим перевірити міцність льоду. Проте, посередині водойми, де проходить русло, лід був затонкий. Під одним із чоловіків пішли тріщини, і він провалився у воду. Інший – відразу кинувся на допомогу, однак його теж спіткала така ж участь. Чоловіки опинися у крижаній воді та почали кликати на допомогу».

Чоловікам кинулися на поміч люди, однак 46-річного любарчанина врятувати не вдалося. Рятувальникам, яких викликали на місце події, довелося діставати тіло потопельника на відстані близько 100 м від берега. 

Врятований житомирянин після огляду медиків від подальшої госпіталізації відмовився.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here