Home Місто На Житомирщині бабуся хотіла розтопити піч і загинула у вогні

На Житомирщині бабуся хотіла розтопити піч і загинула у вогні

201

92-річна бабуся, охоплена вогнем, вибігла з будівлі літньої кухні на очах у сусідів. Її намагалися врятувати, але від отриманих опіків  вона загинула.

Пожежа сталася в  літній кухні у смт Чоповичі Малинського району. На місце події було спрямовано відділення рятувальників місцевого пожежно-рятувального поста.

Свідками пожежі стали сусіди, на очах у яких з літньої кухні вибігла охоплена вогнем 92-річна господиня – на ній зайнялося волосся, руки, обличчя. Селяни самотужки збили на жінці полум’я. Однак через кілька хвилин вона перестала подавати ознаки життя.

Побоюючись, що газовий балон може вибухнути, очевидці не ризикнули гасити пожежу. По прибуттю рятувальників все приміщення дерев’яної літньої кухні площею 12 кв.м. зсередини було повністю охоплено вогнем. Вони охолодили і винесли назовні газовий балон та приступили до гасіння. Вигоріло домашнє майно і меблі.

За попередньою інформацією, до загоряння могло призвести необережне поводження власниці з вогнем. Припускають, що бабуся намагалася розтопити плиту на твердому паливі, використовуючи для розпалу легкозаймисті речовини. Усі обставини надзвичайної події встановлюються.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here