Home Місто На сесії міськради скасували рішення про приватизацію приміщення колишнього дитячого інфекційного відділення

На сесії міськради скасували рішення про приватизацію приміщення колишнього дитячого інфекційного відділення

113

 Депутати Житомирської міської ради скасували рішення міської ради від 27.09.2018 № 1176 «Про приватизацію будівлі колишнього дитячого інфекційного відділення за адресою: м. Житомир, вул. Романа Шухевича, 2а».


Стартова ціна об’єкту була 10 мільйонів 743 тисячі гривень. Обов’язкова умова  продажу – збереження профілю діяльності об’єкта, як медичного закладу. 20 листопада 2018 через відсутність пропозицій аукціон з продажу приміщення не відбувся. За правилами єдиної торгової системи «ProZorro.Продажі»  стартова ціна лоту має знизитися на 50%, а отже аукціонна вартість об’єкту, у разі продовження торгів, складала б 5 мільйонів 371 тисячу гривень.

«Аукціон з продажу будівлі колишнього дитячого інфекційного відділення  не відбувся через відсутність учасників. За правилами єдиної торгової системи «ProZorro.Продажі»  стартова ціна приміщення має знизитися на половину, – коментує рішення міський голова  Сергій Сухомлин. – Аби міський бюджет не втратив кошти, яких реально вартує ця нерухомість, було вирішено зняти  лот з аукціону».

Будівля колишнього дитячого інфекційного відділення к загальною площею 3104,2 кв.м. знаходиться поруч з КУ Центральна міська лікарня №2 м. Житомира.

«ProZorro.Продажі»  – система, що функціонує для забезпечення прозорості у продажах державного та комунального майна.  Кожен може долучитися і взяти участь у аукціонах з продажу майна, що його цікавить.  Для цього необхідно просто зайти і зареєструватися на майданчиках єдиної торгової системи. Такий інструмент дозволяє отримати від продажів справді ринкові ціни.

У листопаді за допомогою системи «ProZorro.Продажі» за 6 мільйонів 500 тисяч 001 гривню було продано будівлю недіючого ДНЗ №54.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here