Home Місто На ринку в Житомирі виявили авто з газетами з «чорним...

На ринку в Житомирі виявили авто з газетами з «чорним піаром» проти кандидатів у нардепи

153

 У Житомирі на вулиці Небесної сотні, поряд з Житнім ринком, затримали мікроавтобус Mercedes, у якому виявили газети з «чорним піаром» проти кандидатів у народні депутати, які балотуються по 62-му округу. Про це по обіді 14 липня Житомир.info повідомили читачі. 

До редакції вони надіслали фото з місця події, на яких можна розгледіти газети «Патріот», на головній шпальті яких стаття про кандидата Борислава Розенблата.

За словами очевидців, у скандальному тиражі містяться «брудні» статті про кількох кандидатів, зокрема і про кандидата від партії «Слуга народу» Ігоря Герасименка.

На місце події була викликана поліція. Проте у пресслужбі ГУ Нацполіції в Житомирській області журналісту Житомир.info інформації не надали, пообіцявши прокоментувати дану подію пізніше.
 

У штабі кандидата Борислава Розенблата розповіли, що відучора знали про те, що готується такий скандальний тираж фальшивої газети «Патріот», а тому одразу звернулися до поліції.


«Учора, 13 липня, редактору газети «Патріот» Андрію Лактіонову стало відомо про те, що тираж 38 номеру його газети підробляється і буде розповсюджений орієнтовно на території Житомирщини. Вчора він подав заяву до правоохоронних органів. Оскільки стало відомо, що у цьому номері газети буде розміщена замовна «чорнуха» на кандидата в народні депутати Борислава Розенблата, він також вчора звернувся з відповідною заявою до правоохоронних органів. Сьогодні на Житньому ринку було виявлено і затримано групу осіб, які безпосередньо привезли цей «брудний» 38 номер газети і здійснювали її розповсюдження. Водієм, наскільки мені відомо, виявився житель Києва», – розповіла представник кандидата в депутати Борислава Розенблата Ружена Ляшенко.
 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here