Home Місто Минулої доби на Житомирщині зареєстровано 9 надзвичайних подій

Минулої доби на Житомирщині зареєстровано 9 надзвичайних подій

196

За минулу добу на території області зареєстровано 9 повідомлень про надзвичайні події, серед них 2 пожежі, 2 ДТП та 3 випадки травматизму. Всього під впливом різних факторів в області 2 особи загинули та 2 травмовані. Повідомляє центр зв’язків з громадськістю управління МНС в Житомирській області. 

Вчора близько 17:00 у місті Житомирі загорівся дерев’яний житловий будинок. Вогнем знищено дах, пошкоджено перекриття та стіни будівлі. Причина пожежі встановлюється. Ще одна пожежа сталася у місті Коростені. Там вночі загорілась майстерня однієї із міських шкіл. Вогнем пошкоджено точильний станок та майно у підсобному приміщенні.

У місті Новоград-Волинський групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону МНС в області спільно із піротехніками міста Вінниця знищено одну авіабомбу часів війни. 

Рятувальники зазначають, грибний сезон ще не розпочався, проте вже сьогодні деякі завзяті грибники розпочинають своє небезпечне полювання. Минулого року в області жертвами грибів стали 27 осіб, серед них 3 дітей. 5 випадків виявились смертельними.

Тому, МНС застерігає: щоб не отруїтися грибами, будьте уважні, коли їх збираєте. Якщо гриб схожий на отруйний і якщо ви сумніваєтесь, чи він їстівний, краще його викинути!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here