Home Місто Мешканка Швеції отримала компенсацію за політ у літаку з мерцем

Мешканка Швеції отримала компенсацію за політ у літаку з мерцем

142

Кореспондент Sveriges Radio Лена Петтерссон (Lena Pettersson) отримала компенсацію від авіакомпанії Kenya Airways за політ з мерцем з Голландії до Танзанії.

Про це повідомляє сайт "Кореспондент" з посиланням на  Lenta.ru.

Про це сама журналістка повідомила шведському виданню Expressen. Сума компенсації склала п’ять тисяч крон (приблизно 713 доларів), тобто половину вартості авіаквитка. Петтерссон сказала, що вона задоволена і вважає цю суму розумною.

Чоловік віком близько 30 років помер незабаром після зльоту з аеропорту Схіпхол (Амстердам). Як розповіла Петтерссон, він дуже сильно пітнів і бився у конвульсіях ще поки літак був на землі, проте персонал на борту нічого не зробив. Після смерті тіло чоловіка поклали на три сидіння у центрі салону, накривши його ковдрою. Журналістка, таким чином, була змушена перебувати поруч з ним протягом усього польоту.

Як зазначає Sveriges Radio, Петтерсон летіла до Танзанії у відпустку. У Схіпхолі літак робив зупинку. Чи летів померлий чоловік зі Швеції, чи сів у літак тільки в Амстердамі, не повідомляється.

Судячи з сайту Kenya Airways, на шляху з Амстердама до танзанійського Дар-ес-Салам рейс зупиняється у Найробі, щоб змінити борт. Шлях до Найробі займає близько восьми годин, а від Найробі до Дар-ес-Салама – трохи більше години.

Нагадаємо, в квітні нинішнього року суд зобов’язав австралійську організацію виплатити компенсацію своїй співробітниці, на яку під час службового відрядження у готелі впав світильник.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here