Home Місто Мавроді почав розгортати фінансову піраміду МММ-2011 в Україні

Мавроді почав розгортати фінансову піраміду МММ-2011 в Україні

203

Фінансову піраміду МММ-2011 Сергія Мавроді почали активно рекламувати в Києві – на столичних тротуарах та білбордах.

Спочатку на тротуарах з’явилися написи "МММ в Україні" з адресою сайта Сергія Мавроді. А нещодавно рекламна кампанія розширилися на білборди.

На плакатах зображений силует чоловіка в спортивному костюмі, що нагадує засновника піраміди Сергія Мавроді, який сидить на купі пачок банкнот. У білій "хмарці" (як малюють слова героїв у коміксах) написано ствердження чоловіка: "Попереджаю: піраміди небезпечні для вашого фінансового здоров’я".

Під цим великим шрифтом написано: "МММ-2011 в Україні".

Як дізналася газета "Дело", білборд по вулиці Шолуденка належить оператору зовнішньої реклами News Outdoor Ukraine (NOU).

Комерційний директор NOU Ірина Глущенко повідомила журналістам, що компанія надала свої площі рекламному агентству. Однак назвати агентство, що займається рекламою МММ, і розкрити подробиці угоди вона відмовилася, пославшись на комерційну таємницю.

"Жодних порушень з точки зору закону про рекламу та іншого законодавства в цій рекламній кампанії немає", – сказала вона.

Ще влітку Мавроді, незважаючи на заборону російської влади, почав активно рекламувати свій новий проект МММ-2011 в Москві.

Щоправда, там фінансова піраміда рекламується дещо серйозніше, ніж в Україні. Реклама МММ-2011 розміщена на щитах, встановлених на автомобілях "Газель", які курсують по російській столиці.

Нагадаємо, знаменитий аферист Сергій Мавроді, який у 1990-х роках заснував фінансову піраміду МММ, на початку січня заявив про запуск нового проекту "МММ-2011: Ми можемо багато", учасникам якого він пообіцяв прибуток у 20% на місяць, пенсіонерам – 30%, а прибутковість за рік, за його словами, становитиме 240-360%.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here