Home Місто Лягли спати і відчули запах диму: у малинській багатоповерхівці палала квартира

Лягли спати і відчули запах диму: у малинській багатоповерхівці палала квартира

176

7 жовтня о 21:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку у м. Малин. Про це рятувальників сповістили занепокоєні мешканці інших квартир під’їзду. Лягаючи спати, вони відчули їдкий запах диму та почали шукати осередок займання.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику було встановлено, що осередок загоряння – в квартирі на другому поверсі п’ятиповерхівки. З вікон цієї оселі виднівся дим. Провівши розвідку всередині помешкання, рятувальники з’ясували, що горить диван у одній із житлових кімнат. В квартирі перебувало троє чоловіків.

Силами бійців ДСНС о 21:58 пожежу локалізовано, а о 22:17 ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити диван. Подальшого розповсюдження полум’я вогнеборці не допустили.

Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 5 чоловік особового складу на одному пожежному автомобілі. Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем під час куріння. Того вечора чоловіки курили в кімнаті та вживали алкогольні напої.  


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here