Home Місто Кожен другий український водій платив хабар під час отримання прав

Кожен другий український водій платив хабар під час отримання прав

159

Майже 50% українських водіїв давали хабар під час складання іспиту на права у ДАІ, свідчать результати опитування, проведеного сайтом AUTO.ria.ua.

Причому, як пояснили Корреспондент.biz представники порталу, більшість респондентів зазначили, що цілком задоволені рівнем навчання в автошколах.

За результатами опитування, 36% водіїв зазначили, що оцінюють рівень свого навчання в автошколі як "дуже ефективний", а ще 34% залишилися задоволені рівнем теоретичної підготовки зі знань правил дорожнього руху, але вважають недостатніми отримані в автошколі навички водіння.

Причому, зазначає AUTO.ria.ua, неефективним своє навчання в автошколі назвали лише 19% респондентів.

Однак, констатують експерти, незважаючи на позитивне ставлення українців до результатів навчання в автошколах, практично половина з них на питання Чи давали Ви хабар під час здачі іспиту на права у ДАІ? відповіли ствердно.

Причому сума хабара, зі слів водіїв, які отримували права у 2010-2011 роках, складає у середньому 900 грн, сказано в повідомленні порталу.

Опитування проводилося серед користувачів сайту AUTO.ria.ua, які зазначили, що мають водійське посвідчення. В опитуванні взяли участь 3000 респондентів з усієї України.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here