Home Місто Комп’ютерна мишка потрапила до рейтингу найдорожчих у світі речей

Комп\’ютерна мишка потрапила до рейтингу найдорожчих у світі речей

186
До рейтингу найдорожчих необхідних для повсякденного життя предметів, складеного інтернет-ресурсом Luxuryrules, потрапили комп’ютерна мишка, книга, мобільний телефон та автомобіль.
 
Так, комп’ютерна миша вартістю 24 180 доларів має ті ж функції, що і її дешевий аналог. Різниця – в матеріалі, з якого вона виготовлена, а це – чисте золото. Миша представлена ??у двох моделях: Діамантова квітка (Diamond Flower) і Розсіяний діамант (Scattered Diamond).

Найдорожча у світі книга під назвою "Завдання" (The Task) коштує 153 млн євро. Автор літературного твору пояснює високу ціну глибиною тексту. 13 сторінок книги Томас Олександр Хартман писав 30 років. За його словами, його практично безцінний твір дає відповіді на одвічні питання, над якими ламає голову людство: Звідки ми походимо? Яка наша місія?

Варто також зазначити, що обкладинка книги має золоте напилення.

Ще однією річчю, якою щодня користується більшість населення планети, є мобільний телефон. Найдорожчим у світі мобільним апаратом став iPhone 3GS Supreme. Після переробки англійськими ювелірам, його ціна склала 3,2 млн доларів.

На виготовлення телефону було витрачено 271 грам золота і 52 діаманта в один карат. Центральна кнопка зроблена з одного великого діаманта вагою 7,1 карата. Модель була куплена австралійським мільярдером, чиє ім’я не афішується.

Найдорожчим легковим транспортним засобом був визнаний спортивний автомобіль Maybach Exelero, який був представлений публіці ще в травні 2005 року. Вартість цього двомісного купе становить 8 млн доларів.

Як повідомлялось, з 1 січня в Україні планують запровадити податок на багатство, яким будуть обкладати все – від коштовностей і яхт до нерухомості і землі.
 

ТСН.ua 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here