Home Місто Кияни хотіли незаконно пополювати на Житомирщині вночі

Кияни хотіли незаконно пополювати на Житомирщині вночі

186

У Радомишльському районі близько 10 години вечора рейдова бригада ТОВ «Клуб КСК» помітила підозрілий автомобіль, який рухався по трасі Радомишль – Біла Криниця, періодично зупиняючись.

Охоронці мисливських угідь повідомили районного мисливствознавця та викликали працівників поліції. В ході огляду автомобіля правоохоронці виявили в ньому дві одиниці зброї нарізної, два карабіни, один з котрих обладнаний приладом нічного бачення та глушником.

В автомобілі перебувало чотири особи – всі жителі Київської області.

Вказані особи порушили Закон України про мисливське господарство та полювання, оскільки полювали у темний період доби, з під’їзду на автотранспорті та із забороненими приладами.

При складанні протоколу порушник, громадянин Д. відмовився давати будь-які пояснення стосовно себе та близьких родичів, з фактами, викладеними в протоколі, не погодився.

Відтак районний мисливствознавець державного підприємства «Радомишльське лісове господарство» виніс постанову про накладання адміністративного стягнення в розмірі 1020 грн.

Упродовж січня 2020 року рейдовими бригадами держлісгоспів Житомирщини проведено 107 рейдів з охорони мисливських угідь. На порушників полювання складено 9 протоколів, накладено 4,3 тис. грн штрафів, з них стягнено – 3,3 тис. грн.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here