Home Місто Із 8 січня у супермаркетах заборонять продаж низки повсякденних товарів

Із 8 січня у супермаркетах заборонять продаж низки повсякденних товарів

521

 Із 8 по 24 січня супермаркетам заборонили продавати побутову хімію, одяг, пресу та інші товари повсякденного вжитку. Американська торговельна палата закликала уряд переглянути умови локдауну.

Про це йдеться у повідомленні палати:

"З 8 січня навіть в супермаркетах буде заборонено продавати значну частину товарів повсякденного вжитку: побутову хімію та інструменти, одяг, пресу, лампочки, батарейки, дитячі товари для навчання.

На думку компаній-членів Палати, таке рішення не лише є прямим обмеженням прав споживачів у придбанні необхідної продукції, але й потенційно призводитиме до виникнення конфліктних ситуацій в магазинах.

Палата неодноразово зверталася до Кабінету Міністрів України з проханням переглянути текст відповідного рішення – постанови".

Нагадаємо, уряд запровадить посилений карантин з 8 по 24 січня 2021 року. На цей період забороняється торгівля будь-якими товарами, окрім продуктів харчування, лікарських засобів та виробів медичного призначення, засобів гігієни та зв’язку, а також кормів, ветеринарних препаратів, насіння, засобів захисту рослин.

Для виконання постанови Кабміну супермаркети будуть змушені або закривати відповідні відділи на території, або забороняти продаж під час розрахунку на касі.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here