Home Місто Хуліганам, які побили охоронця Баранівської райлікарні, «світить» до...

Хуліганам, які побили охоронця Баранівської райлікарні, «світить» до семи років позбавлення волі

173

  Новоград-Волинською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом побиття, із застосуванням холодної зброї, двома місцевими жителями охоронця центральної районної лікарні м. Баранівка.

Установлено, що 05.03.2019, близько 18.00 год, двоє непрацюючих місцевих жителів, 23-х та 27-ми років, перебуваючи у нетверезому стані,  розпивали спиртні напої та нецензурно висловлювались на території лікарні.

 Охоронець комунальної установи, реагуючи на порушення ними громадського порядку, зробив зауваження зловмисникам.

Проте, замість того, щоб припинити розпивати алкоголь та порушувати громадський порядок на території лікарні, хулігани накинулися на чоловіка, та, збивши з ніг, завдали йому понад 10 ударів кулаками і ногами, а також ножем.

Протиправні дії 23-річного раніше судимого за збут наркотичних засобів зловмисника та його спільника кваліфіковано за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене із застосуванням предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень).

Наразі обом повідомлено про підозру у скоєнні зазначеного кримінального правопорушення та обрано запобіжні заходи у виді тримання під вартою без права внесення грошової застави.

Досудове розслідування проводить слідче відділення Баранівського ВП Новоград-Волинського ВП ГУНП в області.

За скоєний злочин санкцією зазначеної статті передбачено покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

 Прес-служба прокуратури Житомирської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here