Home Місто Головний радикал Житомирщини Забела з нардепом влаштували п’яний дебош на полюванні: спалили...

Головний радикал Житомирщини Забела з нардепом влаштували п’яний дебош на полюванні: спалили авто і побили людину

445

 Колишній голова Житомирської ОДА Юрій Забела разом з колегою-нардепом Сергієм Скуратівським напідпитку після полювання на фазанів спалили автомобіль та побили голову однієї із сільрад Макарівського району. Про це пише видання “КиевVласть” з посиланням на власні джерела.

За інформацією видання нардеп Скуратівський та радикал Забела були у стані сильного алкогольного сп’яніння після полювання на фазанів на полях Макарівського району на Київщині.

“Під час полювання на фазанів на полях Макарівського району Київської області депутат Верховної Ради від "Радикальної партії" Сергій Скуратівський разом з екс-головою Житомирської ОДА, головою Житомирської обласної організації політсили Олега Ляшка – Юрієм Забелою, в стані сильного алкогольного сп’яніння спалили автомобіль, що належить Скуратівському і жорстоко побили Олександра Сорочана – голову Плахтинянскої сільради Макарівського району”, – пише видання.

За інформацією журналістів, дані про пригоду внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

“Голова Плахитнянської сільської ради побачив, як нардеп Скуратівський розстрілює власний автомобіль, який вже почав горіти. Він запропонував допомогу, але отримав від депутатів “на горіхи”, – пише видання.

Потерпілий також розповів журналістам видання “Страна”, що Скуратівський та Забела були п’яні й кричали, що це їхня територія і нікому не можна там полювати. Сорочан звернувся із побоями до лікарні.

Як відомо, Юрій Забела керував Житомирщиною з 2007 по 2010 рік. Кілька місяців тому очолив обласну організацію Радикальної партії та розпочав активну діяльність на Малинщині, а саме – на території 66-го виборчого округу. Забела також є радником голови правління МХП Юрія Косюка.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here