Home Місто ГЕКТАР ЛІСУ ВЖЕ ЗГОРІЛО НА ЖИТОМИРЩИНІ

ГЕКТАР ЛІСУ ВЖЕ ЗГОРІЛО НА ЖИТОМИРЩИНІ

149

За попередженням територіального управління МНС України в Житомирській області в зв’язку з настанням сухої і жаркої погоди різко зросла небезпека виникнення пожеж, особливо в лісових масивах.

Станом на 2 липня в лісах Житомирській області  уже сталося 4 пожежі, загальною площею близько 1 гектара. Причина пожеж – необережне поводження населення з вогнем.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради звертає увагу жителів міста на необхідність суворого дотримання елементарних протипожежних правил.

Зокрема, перебуваючи у лісі, паркових зонах, або в інших необладнаних для відпочинку місцях, не слід розводити багаття, кидати непогашені сірники, недопалки, залишати просочене горючими речовинами ганчір’я.

З метою зменшення ризику виникнення лісових пожеж Житомирське обласне управління лісового і мисливського господарства категорично заборонило заїжджати в ліс автотранспортом.

Управління наполегливо рекомендує мешканцям міста в зв’язку з високим рівнем пожежної небезпеки дотримуватись загальних правил пожежної безпеки,  утримуватись від відвідування лісових масивів.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here