Home Місто ДТП на Житомирщині: водій загинув, дружина і четверо дітей – в лікарні....

ДТП на Житомирщині: водій загинув, дружина і четверо дітей – в лікарні. ФОТО

222

 ДТП сталася 15 жовтня близько 01:50 на автодорозі сполученням Київ-Ковель, поблизу с. Новаки Лугинського району. Унаслідок пригоди загинув чоловік та 5 людей отримали тілесні ушкодження.

Попередньо, автомобіль Мерседес Vito під керуванням 41-річного жителя м. Коростеня рухався по автодорозі сполученням Київ – Ковель, у напрямку м. Києва, та на 179 км, не впоравшись з керуванням, здійснив виїзд за межі проїзної частини та зіткнувся з деревом.

У результаті ДТП травми отримали пасажири автомобіля: жінка 1981 року народження  та четверо дітей віком 3, 6, 12 та 16 років. Усіх потерпілих було доставлено до Лугинської ЦРЛ для подальшої госпіталізації. Водій від отриманих травм помер у лікарні.


Нині поліція встановлює всі обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України
       
Правоохоронці звертаються до водіїв: неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху! Не виконуйте ризиковані маневри на дорозі та не перевищуйте швидкість. Завжди враховуйте пору доби, погодні умови, стан дорожнього покриття та навколишню обстановку.

Відділ комунікації поліції Житомирської області
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here