Home Місто Дружина і донька Президента у Житомирі долучилися до флешмобу «Lots of Socks»

Дружина і донька Президента у Житомирі долучилися до флешмобу «Lots of Socks»

130

 Дружина Президента Марина Порошенко разом із донькою Євгенією в Житомирі долучилися до флешмобу «Lots of Socks» у Міжнародний день людей з синдромом Дауна.


Участь у флешмобі, який організували студенти Житомирського державного університету імені Івана Франка у співпраці з громадською організацією «Діти Сонця», взяли також голова ОДА Ігор Гундич та голова обласної ради Володимир Ширма.

«Сьогодні 21 березня – Міжнародний день людей із синдромом Дауна. Увесь світ проводить акцію «Lots of Socks», яка покликана привернути увагу до таких людей та допомогти їм. Я дуже вдячна , що сьогодні у стінах вищого навчального закладу студенти зробили благодійну акцію і збирають гроші на підтримку. Я думаю, що саме за рахунок привернення уваги до людей із синдромом Дауна ми робимо світ добрішим та гуманнішим», – сказала Марина Порошенко.
 

У рамках флешмобу разом із дітьми Марина Порошенко долучилась до інклюзивного майстер-класу з живопису пастельними олівцями, а також долучилась до створення символічного дерева до Дня підтримки людей із синдромом Дауна.

У творчому поетичному просторі «Мій перший віршик» діти Сонця показали свої досягнення.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here