Home Місто Дочка Черновецького виходить заміж по зальоту?

Дочка Черновецького виходить заміж по зальоту?

159

 Так стверджує газета "Сегодня" з посиланням на джерела, близькі до мера і його родини.

Весілля Христі з її російським бойфрендом нібито відбудеться у вересні в Москві. Втім, у родині Черновецьких цю тему не коментують.

Нагадаємо, обранцем мерської дочки вважається 35-річний Сергій Янчуков. Московський бізнесмен раніше займався нафтою й газом в одній з дочірніх компаній "Газпрому". Але після того, як його притягували до суду за невиплату зарплати робітникам, він від газових справ відійшов. Тепер Янчуков займається супермаркетами, пише видання.

Як відомо, ще у травні цього року у пресі з‘явилася інформація, буцімто дочка Черновецького вагітна

                            Дочка Льоні-Космоса під вінець піде вагітною?

Подейкують, що Янчуков саме через Христину розлучився з попередньою дружиною.

Нагадаємо, за чутками, Христина ще в березні розлучилася зі своїм чоловіком, депутатом Київради В’ячеславом Супруненком, який перебуває в міжнародному розшуку. Від цього шлюбу у Черновецької з Супруненком є троє дітей: дочка Аліна, а також сини Льоня і Ваня.

За інформацією у ЗМІ Христина ще у березні розлучилася зі своїм чоловіком

                                                       В’ячеславом Супруненком

 До речі, самого пропажу-мера днями бачили в Ізраїлю. Про те, що мер Києва Леонід Черновецький негласно прибув з Грузії до Ізраїлю пише " Фокус" з посиланням на сайт IzRus.

Про це виданню повідомив бізнесмен, який має ділові інтереси в Україні і Грузії. А потім цю інформацію підтвердив інший ізраїльтянин, особисто знайомий з Черновецьким, як відзначає сайт.

У попередні роки київський мер нерідко приїздив до Ізраїлю на відпочинок.

 Відомо лишень, що упродовж останнього року Черновецький майже не з’являвся на робочому місці. А в листопаді Льоня-Космос був знятий президентом Віктором Януковичем з посади голови міської адміністрації, зберігши при цьому пост мера. На цій посаді він продовжує підписувати рішення Київради.

Фото Дмитра Амідова (ТаблоID), а також фото "Сегодня"

Джерело: tabloid.pravda.com.ua

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here