Home Місто Бойовики відкрили вогонь – загинув військовий

Бойовики відкрили вогонь – загинув військовий

280

Летальне поранення отримав сьогодні, 6 вересня, український військовий – бойовики вдруге порушили режим всеосяжної тиші. Збройні формування РФ відкрили вогонь зі стрілецької зброї по позиціях підрозділів ОС неподалік Причепилівки, що на Луганщині. Від поранення військовий загинув.

Про це повідомляє пресцентр Операції об’єднаних сил:

"Сьогодні, 6 вересня, збройні формування Російської Федерації вдруге порушили повний і всеосяжний режим припинення вогню. Противник відкрив вогонь зі стрілецької зброї по позиціях підрозділів Об’єднаних сил, неподалік Причепилівки, що на Луганщині.

У відповідь на обстріл, підрозділи Об’єднаних сил застосували наявні вогневі засоби та дали збройним формуванням Російської Федерації гідну відсіч. Втрати противника уточнюються".

Раніше у збройні формування РФ обстріляли підрозділ Об’єднаних сил в районі Красногорівки з автоматичного станкового гранатомета, внаслідок чого поранено українського військового.

Керівництво української делегації в Тристоронній контактній групі щодо Донбасу дійшло висновку, що поодинокі провокації з боку ОРДЛО не можуть бути підставою для зриву мирного процесу.

Нагадаємо, з опівночі 27 липня на Донбасі почав діяти режим повного та всеосяжного припинення вогню, про який домовились у ТКГ. З того часу до 6 вересня серед українських воїнів не було поранених та вбитих внаслідок обстрілів.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here