Home Місто Бориспіль потрапив до п’ятірки найгірших аеропортів світу

Бориспіль потрапив до п\’ятірки найгірших аеропортів світу

99

Київський аеропорт Бориспіль визнали одним з найгірших у світі за якістю сервісу.

Антирейтинг повітряних воріт склав сайт Sleepeing in Airports, який розподіляв місця, виходячи з опитувань на самому сайті, відгуків та коментарів на Facebook, інформації, отриманої на сайтах аеропортів і безпосередньо в них, а також в оглядах спеціалізованих видань.

Звання найгіршого аеропорту завоювала повітряна гавань в столиці Філіппін Манілі. Причиною поганих відгуків стали довгі черги, поганий стан старого першого терміналу, корупція та крадіжки багажу.

Другим у списку став аеропорт Бове, розташований за 80 км від Парижа. Його головним недоліком назвали те, що він закривається на ніч – з 11:30 до 6:30. Поспати в такому аеропорту неможливо, зазначають на сайті Sleepeing in Airports. Крім того, набір послуг обмежений, а місць для сидіння недостатньо.

Третє місце посів ісландський Кефлавік, розташований в Рейк’явіку. Всередині терміналу холодно навіть влітку, пишуть укладачі рейтингу, ґрунтуючись на відгуках пасажирів. При цьому в ньому не вдасться поспати, оскільки є спеціальні знаки, що попереджають про те, що спати заборонено. Якщо охорона у гарному настрої, вона може дозволити залишитися на ніч всередині, але в такому разі пасажир не повинен заснути.

Далі в списку найгірших йде аеропорт в італійському місті Бергамо. Він галасливий, переповнений, а вночі охорона наказує пасажирам переміщатися з однієї зони терміналу в іншу і не дає таким чином виспатися.

П’яте місце посів київський Бориспіль. Укладачі рейтингу відзначають, що кілька років тому пасажири розповідали страшні історії після відвідування Борисполя, але потім шквал негативних відгуків стих. Тим не менш, досі мандрівники не отримують великого задоволення від перебування в головному українському аеропорту, скаржачись на брак місць для очікування, а також на занадто низьку кількість наданих послуг.

Зазначимо, що далі у списку найгірших йдуть аеропорти Франкфурт-Хан, повітряні ворота Лондона (Лутон), Пізи, Парижа (Руассі ім. Шарля де Голля) і Лос-Анджелеса.

Раніше повідомлялося, що в наступному році буде завершено будівництво нового термінала D в аеропорту Бориспіль і вже 25 березня з нього буде здійснено перший рейс. За словами віце-прем’єра Бориса Колеснікова, лише один цей термінал зможе щорічно обслуговувати десять мільйонів пасажирів, а в перспективі – 15 мільйонів пасажирів.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here