Home Місто Біля Гуйви під колеса «Volkswagen» потрапив 25-річний пішохід

Біля Гуйви під колеса «Volkswagen» потрапив 25-річний пішохід

177

 Дорожньо-транспортні пригоди сталися у Житомирському, Любарському, Малинському та Новоград-Волинському районах. Унаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали щонайменше дев’ятеро осіб. У більшості випадків поліція вже розпочала досудові розслідування. 


Як от, увечері 15 вересня до обласної лікарні у тяжкому стані було доставлено 25-річного жителя села Ковалівки Житомирського району. Як з’ясувалося згодом, травми хлопець отримав у результаті ДТП. 

Попередньо, 38-річний водій автомобіля «Volkswagen», рухаючись автодорогою Виступовичі-Житомир-Могилів-Подільський, поблизу смт Гуйви, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на хлопця, коли той перетинав проїзну частину дороги на пішохідному переході.

– Безпека на дорозі є одним із пріоритетних напрямків превентивної діяльності поліції, тож ми закликаємо водіїв та пішоходів до безумовного дотримання Правил дорожнього руху задля вашої безпеки та безпеки інших його учасників, – зауважив заступник начальника ГУНП в Житомирській області Артем Лисогор. – Загалом же з початку року на автошляхах регіону сталося 4 237 ДТП, з них 914 – з потерпілими. У результаті загинули 127 осіб і травмовано 949.

Відділ комунікації поліції Житомирської області
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here