Home Місто Батальйону 95 бригади присвоять ім’я загиблого командира Сенюка

Батальйону 95 бригади присвоять ім\’я загиблого командира Сенюка

223

 Напередодні Дня Десантно-штурмових військ, у столиці українського десанту – місті Житомир відбулася прес-конференція за участю керівного складу командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Заступник командувача Десантно-штурмових військ з морально-психологічного забезпечення – начальник управління морально-психологічного забезпечення полковник Олександр Пухальський поінформував ЗМІ про заходи військово-патріотичного виховання, ребрендинг, впровадження нових традицій та нової символіки у військових частинах ДШВ.

Читайте також: На будинках житомирян встановили таблички із новою назвою провулку – Героя України Тараса Сенюка

«Стосовно продовження роботи з ребредингу Збройних Сил: на сьогодні це одне з важливих питань. Основні елементи ребредингу, які ми отримали у 2017 році, – це штандарт командувача Десантно-штурмових військ та берет кольору «марун». Ми на цьому не зупинилися, продовжуємо роботу. І зараз перед вами викладені нові нарукавні знаки Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Це декілька десантно-штурмових, повітрянодесантна та аеромобільна бригади, а також два окремих підрозділи, – розповів полковник Олександр Пухальський.

Читайте також: Дружина Героя України Сенюка приєдналася до десантного братства та здійснила перший стрибок з парашутом

Він також повідомив, що незабаром 13 окремому десантно-штурмовому батальйону 95-ї окремої десантно-штурмової бригади буде присвоєне ім’я загиблого Героя України полковника Тараса Сенюка. 

Пресслужба Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here