Home Місто Австралієць збудував літаючий мотоцикл

Австралієць збудував літаючий мотоцикл

201

Австралійський пілот у відставці побудував літаючий мотоцикл. Hoverbike може злітати на висоту до 3000 метрів, розвиваючи швидкість приблизно до 200 км / год, стверджує винахідник.

Для будівництва машини 32-річний відставний пілот вертольота Крістофер Меллойвклав усі свої заощадження і два з половиною роки життя. Він використовував зроблену за спеціальним замовленням раму з вуглецевого волокна і двигун від BMW. Проектуючи новинку взяв за основу конструкцію вертольота Chinook і мотоцикла.

Як літає повітряний мотоцикл ще ніхто не бачив. На випробуваннях двигун запустили, але машина при цьому залишалася пришвартованою до землі.

"Поки я проводжу лише наземні випробування, тому що ще не на 100% упевнений у позитивному результаті пробного польоту. І поки не мав задоволення особисто облетіти сільську місцевість. Машина досить стабільна, не завалюється, але у випадку, якщо на випробуваннях відбудеться щось непередбачене – я не хотів би ламати примірник-прототип ", – пояснив винахідник.

Крістофер Меллой не став уточнювати, скільки грошей йому коштувала розробка проекту, але зазначив, що витрачав в середньому приблизно $220 на тиждень. Продавати повітряний байк новатор розраховує приблизно за $72 тисячі.

NEWSru.com, Gazeta.ua

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here