Home Політика Житомирські «фронтовики» взялися за гральний бізнес

Житомирські «фронтовики» взялися за гральний бізнес

202

Депутати облради підтримали звернення від депутатів «Фронту змін» до Президента України та голови Верховної Ради щодо впорядкування інтерактивних клубів. Повідомляє прес-служба "Фронту Змін"

У Зверненні йдеться про те, що всупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу», і в області, і по всій державі гральний бізнес діє під виглядом «інтерактивних» комп’ютерних клубів. В цих клубах, після внесення користувачем комп’ютера відповідної ставки, надається доступ через мережу Інтернет або внутрішню мережу до віртуальних казино із можливістю отримання з моментом випадковості виграшу у грошовому чи іншому еквіваленті, що є гральним бізнесом.

«Тисячі громадян України стають заручниками цих клубів, витрачають в них останні гроші. Як наслідок, ми спостерігаємо розпад благополучних родин, деградацію молоді та руйнування сотень життєвих доль. Суспільство не повинно бути осторонь цієї проблеми. «Фронт Змін» вимагає, щоб влада забезпечила виконання норм закону про заборону грального бізнесу. Також парламентарі мусять ухвалити зміни до законодавства, які б унеможливили організацію та проведення азартних ігор в інтерактивних комп’ютерних клубах», – говорить голова обласної організації Геннадій Зубко.

Саме ці пропозицію «Фронту Змін» підтримали депутати облради під час засідання п’ятої сесії шостого скликання Житомирської обласної ради. Звернення буде надіслано Президентові України та Голові Верховної Ради України.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here